Picture
Dobojska Sloga i banjalučki Borac u drugom kolu SEHA lige upisali su poraze. Sloga je poražena na svom terenu od RK Nexe, dok je od Borac na gostovanju poražen od Metalurga.
Sloga je Nexe ugostila u Tesliću jer se njihova dvorana trenutno obnavlja. Dobojlije su već nakon prvog poluvremena gubile sa 15:17, a u drugom poluvremenu, gosti iz Našica su još više povećali svoju prednost da bi na kraju slavili sa 26:32.
 
Najefikasniji kod našeg tima bili su Vukičević sa 6 i Biljaka sa 5 golova. Golman Dejanović sakupio je 13 odbrana. Kod Nexea Mataija je postigao 10 golova, a Lelić jedan manje. Šunjić je imao odličan dan i odbranio je 17 šuteva.
 
Borac je na gostovanju poražen od Metalurga sa visokih 31:19. Domaći su imali ubjedljivo vodstvo već nakon prvog poluvremena (17:10), a u nastavku nisu dopustili da naš predstavnik osjetnije smanji prednost.
 
Kod Metalurga najviše su se istakli Mojsovski sa osam golova te Rakčević sa četiri. U redovima našeg predstavnika, po četiri gola postigli su Grazdan i Mikić
Leave a Reply.