Picture
HRK Izviđač Mi Grupa od nedjelje je ponovno na okupu. Treningom u 19:00h igrači Izviđača i službeno su krenuli  u pripremni ciklus za nadolazeću sezonu. Kao što je već  poznato, u redovima prve postave više nisu sljedeći igrači: Marko Matić, Josip Ilić, Milan Tolić i Marin Vegar.

Treneru Iliji Puljeviću i njegovim pomoćnicima Tomislavu Bošnjaku i Mladenu Škorputu na prozivci su se pojavili četiri nova igrača, Mirko Herceg (lijevi vanjski), Marino Paradžik (golman), Andrej Paponja (desno krilo) i Josip Vidović (srednji vanjski). Pored navedenih igrača na probni period došli su Marin Šipić (pivot) i Ivan Ivković (desni vanjski), mlađi kadetski reprezentativci Hrvatske.  

Ekipa Izviđača kompletan pripremni ciklus odradit će u Ljubuškom, gdje će pored trenažnog procesa otputovati na nekoliko pripremnih utakmica sa klubovima u okruženju. U sjedištu EHF-a, 24.07.2012., izvučeni su parovi Challenge Cup-a u kojem će se ove sezone natjecati naš klub. Nakon izvlačenja parova, Izviđač će u trećem kolu odmjeriti snage sa RK Maliye Milli Piyango SK iz Ankare(Turska). Prvi susret odigrat će se 24/25. studenog 2012. dok će se uzvrat odigrati tjedan dana kasnije, 01/02. prosinca 2012. 

Leave a Reply.