Picture
Izviđač je nastavio s pojačavanjem ekipe za narednu sezonu, a  novo ime u svlačionici Skauta je Josip Buljubašić. Metkovac rođen 1988., igra na poziciji lijevog vanjskog, stigao je iz RK Goražda a ranije je nastupao za momčadi Metkovića i Nexea.

''Sretan sam što sam realizirao transfer u Izviđač koji mi nudi izazov SEHA lige kao i rad s trenerom Puljevićem, ta dva faktora su presudila u mojoj odluci jer mi jamče daljnji igrački napredak. Hvala i ljudima iz RK Goražde koji su prema meni bili iznimno korektni u razdoblju suradnje.  Vjerujem da ću biti dodatna kvaliteta Izviđaču i da će svi koji vole klub biti zadovoljni mojim prezentacijama'', izjavio je Buljubašić.

''Buljubašić je igrač s kojim smo već duže vremena u kontaktu i drago nam je da smo ga u završnoj fazi prijelaznog roka uspjeli dovesti. Doveden je ciljano, od njega očekujemo veliki doprinos u obrani gdje je izvrstan, a u prošloj sezoni je pokazao da i u napadu može biti itekako koristan. Buljubašić kao napadač je veliki potencijal, ali zahtjeva tehničko-taktičku doradu vrhunskih predispozicija što našoj struci predstavlja pravi izazov i uvjeren sam da će naša struka od njega napraviti izvrsnog igrača u oba smjera za što će biti potreban izvjestan period'', izjavio je Karlo Čolak, direktor kluba. 

Leave a Reply.