Moji utisci se mogu sažeti u samo jednoj rečenici - Derventa je trenutno najbolji prijatelj Borca, rekao Zoran Trninić 

Picture
Rukometaši Borac M:tela savladali su Derventu u generalnoj probi pred početak nove sezone.

Banjalučani su, na novoj podlozi dvorane u Derventi, u čije postavljanje je ovog ljeta uloženo 70.000 maraka, slavili minimalnim rezultatom 27:26 (13:15).

Najefikasniji kod domaćina bili su Škrga sa pet i Krstajić sa četiri gola, dok je na drugoj strani Mikić postigao osam, a Trivundža i Obradović po pet pogodaka.

"Prvo želim da kažem da odavno nismo bolje dočekani", kaže Zoran Trninić, trener Borac M:tela, i dodaje:

"Nakon utakmice otišli smo na zajedničku večeru, malo se družili, a moji utisci se mogu sažeti u samo jednoj rečenici - Derventa je trenutno najbolji prijatelj Borca. U to niko ne treba da sumnja. Ovom prilikom želim da zahvalim treneru Zoranu Dokiću, igračima, načelniku opštine Derventa Miloradu Simiću i Upravnom odboru Dervente na kraljevskom prijemu."Trninić naglašava da je relativno zadovoljan igrom koju su prikazali njegovi puleni: "Bilo je i dobrih i loših stvari. Probavali smo neke taktičke varijante i mogu reći da smo dobro odigrali drugo poluvrijeme, što znači da je ekipa fizički spremna. Nisu baš svi igrači dobili šansu, ali ovi koji su igrali odradili su posao korektno."Prvu zvaničnu utakmicu Banjalučani igraju u subotu, kada će u okviru prvog kola kvalifikacija za grupnu fazu EHF kupa dočekati kosovsku ekipu Besa Familja.

"Oni su i dalje potpuna nepoznanica za nas, ali imamo još vremena da saznamo što više detalja o igri našeg protivnika. Jedno je sigurno, dok sam ja na klupi, Borac nikoga neće potcijeniti. To znači da ćemo u subotu od prvog minuta zaigrati punom snagom i vjerujem da ćemo, uz pomoć navijača, savladati Besu", istakao je Zoran Trninić i konstatovao da je najvažnije da su svi njegovi igrači zdravi i da spremno dočekuju početak sezone.

Derventa (15) 26:27 (13) Borac M:telDvorana Sportsko-kulturnog centra u Derventi. Gledalaca: 300. Sudije: Jovana Kukobat i Milorad Bjelošević (Derventa). Sedmerci: Derventa 4 (2), Borac M:tel 7 (5). Isključenja: Derventa 4, Borac M:tel 2 minuta.

DERVENTA: Blagovčanin, Marić, Zekić 1, Sibinčić 2, Todorić 2, Kuzman 1, Zemunović 3, Škrga 5, Ristić 3, Mišanović 1, Puljizović 1, Bjelić, Bibić 3, Krstajić 4, Lukić, Banović, Subotić, Ninković, Lazarević. Trener Zoran Dokić.

BORAC M:tel: Ljubišić, Mikić 8, Vranješ, Delić 1, Ćelić, Građan 2, Mandić, Obradović 5, Janković 3, Trivundža 5, Rađenović 3, Crnogaća, Zorić, Glumičić, Hercegovac, Haseljić. Trener Zoran Trninić.Leave a Reply.