Picture
Na Međunarodnom rukometnom TV turniru šampiona "Doboj 2012" nastupiće Barselona i Ademar iz Španije, PIK Segedin iz Mađarske, Čehovski medvedi iz Rusije, Dinamo iz Bjelorusije, Cimos iz Slovenije, Vardar iz Makedonije, kao i dobojska Sloga.

"Konačnu listu učesnika 44. TV turnira šampiona, koji će biti održan od 21. do 25. avgusta na Stadionu sportskih igara u Doboju, utvrdio je Izvršni odbor ove sportske manifestacije", izjavio je juče predsjednik Komisije za propagandu i informisanje Siniša Simić.

On je dodao da će turnir biti obogaćen kulturno-zabavnim i promotivnim sadržajima "Parada sporta i festival turizma" na kojoj će, dan uoči turnira, nastupiti mladi članovi sportskih kolektiva, plesnih grupa i muzičkih sastava iz Doboja, kao i turističkih organizacija dobojske regije.

Dobojski rukometni TV turnir prvi put je održan 1965. godine. Za vrijeme ratnih dešavanja od 1992. do 1996. nije održavan, da bi 2009. bio održan 41. turnir. Na ovom turniru, prema tradiciji, učestvuje osam ekipa. Dobojski Međunarodni rukometni TV turnir šampiona uvršten je u takmičarski kalendar Evropske rukometne federacije i Svjetske rukometne federacije.DM
8/15/2012 06:43:15 pm

Eh ovako da pitam znate li kako se nabavljaju karte .. .i tako to ?

ReplyLeave a Reply.