Picture
Rukometni šampion Bosne i Hercegovine Sloga iz Doboja danas (petak) kreće put Beograda gde će nastupiti na kvalifikacionom turniru za ligu šampiona. Prvi protivnik Dobojlija je cetinjski Lovćen. Ta utakmica igra se u subotu sa početkkom u 19:30, a pre toga na teren će domaćin Partizan i portugalski šampion Porto. Sve u redovima Sloge podređeno je plasmanu u ligu šampiona. Ali, kao što njihov trener Dugić ima običaj da kaže idemo od utakmice do utakmice prvo treba pobediti Lovćen a posle razmišljati o sledećem protivniku.

Samo pobednik grupe stiče pravo nastupa u Ligi šampiona, dok će ostali biti raspoređeni u ostala evropska takmičenja u zavisnosti od plasmana.
- Idemo u Beograd prvo da pobedimo Lovćen i plasiramo se  u finale. A onda da napadnemo plasman u grupnu fazu lige šampiona. Naš prevashodni cilj je plasman u finale i naravno ukoliko se ukaže šansa i osvajanje prvog mesta u našoj kvalifikacionoj grupi. Ove sezone ćemo nastupiti i u SEHA ligi gde  ćemo imati 9 jakih ptrotivnika. Kada se igraju jake utakmice  time se stvaraju i igrači. Ja iskreno volim da igram velike utakmice. – rekao je prvotimac Sloge Velibor Manjić.

N.VASIĆ

Subota
PARTIZAN - PORTO 17,00
SLOGA - LOVĆEN 19,30
Nedelja
FINALE 19,30

Leave a Reply.