Rukometaši HMRK Zrinjski poraženi su u 1. kolu nove sezone Premijer lige na svom parketu od RK Leotar rezultatom 14:18. Početak susreta donio je prednost Plemićima od 3:0, a zatim i 7:5, ali se na odmor otišlo neodlučenim rezultatom 9:9.U drugom dijelu domaćin se dobro držao sve do sredine drugog dijela kada su ipak iskusniji gosti iskoristili pad koncentracije kod mladih rukometaša Zrinjskog i preuzeli vodstvo.

Do kraja su Plemići pokušali izvući barem bod, ali im to gosti nisu dopustili, te su na iskustvo priveli utakmicu kraju za konačnih 14:18.

Najbolji u domaćem sastavu su bili D. Zadro sa 7 i  Mandarić sa, 4 dok je Leotarado pobjede vodio  Davidović sa 5 pogodaka. Vrijedi još istaći domaćeg vratara Granića koji je svojim obranama i držao Zrinjski u igri.

HMRK Zrinjski: Granić, Čutura, M. Zadro, Lukić 2, Groznica, Ćorić, Kožul, Mandarić 4, Bošnjak, Zubac, D. Zadro 7, Mandić, Mikulić 1, Šarac, Puljić i Džeba.

RK Leotar: D. Buha, Vuličević, Vico, Uljarević, Misita 4, Marić, Šešlija, Knežević, Koračević 4, Žarković 3, N. Buha 1, Pekić 1, Jokanović, Pedić, Davidović 5 i Komnenović.
Leave a Reply.