Picture
Pred sam početak Seha lige i prvu domaću utakmicu Izviđača, razgovarali smo sa novim kapetanom prve postave Izviđača, Antom Borasom. Otkrio nam je da se dosta dobro snašao u novoj ulozi te da je zadovoljan odgovornim pristupom i radom svojih suigrača koje je kroz razgovor i pohvalio.

Ante za početak, iza vas je pripremni ciklus za novu sezonu Seha lige, kako ga ocjenjujete?

Bio je to jako dobar i intenzivan pripremni period. Pripreme su odrađene na visokom nivou i ja sam u konačnici jako zadovoljan jer se ekipa zaista uigrala kroz mnogobrojne turnire i treninge. Ciklus smo odradili bez većih ozljeda, no nažalost , neki dan na treningu Buljubašić se ozlijedio (slomljen nos) i ostaje neizvjesno hoće li i kada zaigrati.

Već smo vas imali priliku vidjeti u srazu sa Lovćenom ovo ljeto na prijateljskom turniru u Ljubuškom?

Tako je, u finalnom susretu na našem tradicionalnom turniru ostvarili smo pobjedu nad nimalo ugodnom ekipom Lovćena. Moram priznati da tada nismo bili uigrani kao sada, obzirom da smo upravo u tom periodu  dobili nekoliko novih  igrača.

Očekivanja od susreta sa Lovćenom?

Pobjeda uvijek. Uvjeren sam da možemo pobijediti ekipu sa kojom uvijek imamo dosta tešku utakmicu i koju iznad svega jako cijenimo. Ali imamo i veliku prednost u samom startu jer igramo pred domaćom publikom koja će nas, uvjeren sam, doći bodriti u velikom broju.

Da podsjetimo, susret Izviđača i Lovćena igra se u subotu, 15.09.2012. u Gradskoj športskoj dvorani sa početkom u 20:00h. 

Leave a Reply.