Picture
Na Ljetnim olimpijskim igrama u Londonu na kojima je Hrvatska rukometna reprezentacija osvojila brončano odličje sudjelovala su i naša dva Ljubušaka – Denis Buntić i Mirko Alilović. Za kratkog boravka u Ljubuškom, Denis Buntić boravio je u službenom posjetu Rukometnoj akademiji „Izviđač“. 
Nakon čestitanja na osvojenoj bronci, s čelnicima Akademije dogovoreni su detalji oko odlaska polaznika Akademije na Međunarodni rukometni turnir „Kielce 2012.“ u Poljskoj(25.08.-30.08.2012), gdje je Denis, glavni „krivac“ za ovo putovanje, nastavio svoju rukometnu karijeru. Na turniru će sudjelovati četiri ekipe iz RA „Izviđač“: dvije ekipe godišta 1998. i po jedna godišta 1996. i 1994.

Nakon obilaska prostorija Akademije, Denis je izjavio s oduševljenjem: „Fasciniran sam načinom i uvjetima rada u Rukometnoj akademiji jer na ovakvo nešto nisam naišao ni u jednom klubu u kojem sam do sada igrao. Utoliko mi je draže što sam mogao aktivno sudjelovati u pripremi i realizaciji odlaska mladih Ljubušaka – rukometaša, polaznika Akademije, na turnir u Kielce. Radujem se što ćemo provesti tjedan dana zajedno u Poljskoj.''

Leave a Reply.